Overig aanbod

Fysieke weerbaarheidstraining

Een training voor een ieder die te maken heeft met fysieke confrontaties. Tijdens deze training wordt ingegaan op verschillende zelfverdedigingstechnieken. Door de fysieke weerbaarheid te vergroten, ervaar je meer zelfvertrouwen in grensoverschrijdende situaties waardoor je langer de rust kan bewaren. Hierdoor voel je je veiliger en kun je escalaties voorkomen.

 

 

TZAS

Ruwaard Coaching verzorgt ook dagdelen voor (team)opvang na agressie, de zgn. TZAS: Teamgericht Zorgoverleg na Agressie en andere Schokkende gebeurtenissen.

Het TZAS is een groepsgesprek tussen directe collega’s met een onafhankelijke gespreks­leider. In het gesprek wordt er gesproken over de opvang na een schokkende gebeurtenis en hoe veilig(er) gewerkt kan worden. Deelnemers leren werken volgens een opvangmethodiek en het eventueel aanwezige veiligheids­protocol kan worden aangescherpt. Belangrijke onderdelen in dit groepsgesprek zijn: ervaringen inventariseren en analyseren en knelpunten opsporen en oplossen. Goede opvang creëert condities over veiliger werken te praten en gezamenlijk te werken aan structurele oplossingen.

Individuele coaching

Daarnaast verzorgen wij ook individuele coaching op het gebied van signaleren en begrenzen.

Scroll To Top